Wel döt an de eerste Plattdüütsch-Drèentse Poetry Slam met?

BEILEN - Het Huus van de Taol en de Emsländische Landschaft bint naor „Poetry Slammers“ op zuuk. Jongen en wichter vanof 16 jaor, die met een bizundere wedstried met an wilt doen.

Op 22 juni – tiedens literatuur- en meziekfestival Zomerzinnen – is de woorden-wedstried tussen vier Plattdüütsch sprekende en vier Drèents sprekende slammers. In Dwingel draogen de dichters hun gedichten vol energie an het publiek veur.

Een jury en het pebliek bepaolen wel het beste is in de veurdracht, de dichtkunst en de performance.. De heufdpries is € 250. Der is een open dielname en dus is het Huus van de Taol op zuuk naor Drèentstaolige dichtkunstenaors, die hun gedichten op vurige wieze kunnen veurdraogen kunt. Minimum-leeftied is 16 jaor. Opgaove via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De deadline veur opgaove is 30 april 2019.  De wedstried mak diel oet van het project GrenzKultur van de regio’s Emsland, Graafschap Bentheim en de previncie Drenthe.LOGO ZOMMERSLAM